кадри:  Eurovision Song Contest и БНТВидео:Eurovision Song ContesЕвропейският съюз за радио

...
кадри:  Eurovision Song Contest и БНТВидео:Eurovision Song ContesЕвропейският съюз за радио
Коментари Харесай

Съмнения, че вокалистът на победителите на Евровизия се дрогира в ефир. Искат дисквалификация. Организаторите започват разследване

кадри:  Eurovision Song Contest и Българска национална телевизия

Видео:Eurovision Song Contes

Европейският съюз за радио и телевизия, който е уредник на състезанието, продължава да проверява видеото.

Солистът на италианската група Maneski n, която завоюва състезанието на " Евровизия " в Роттердам предходната вечер, беше  обвинен, че е използвал опиат  по време на директното лъчение на шоуто в телевизионния ефир, заяви Дойче веле.



Уточнява се, че по време на гласуването и сумирането на гласовете камерите посочваха участниците в състезанието, които седяха в така наречен зелена стая. На един от фрагментите се вижда по какъв начин солистът на Maneskin Дамиано Давид се навежда към масичката пред него и прави придвижване, което съгласно доста от феновете демонстрира, че е използвал кокаин.



Всъщност от снимания материал  не може да се каже изрично  какво се е случило, защото пред Давид има питиета.



В обществените мрежи  Maneskin отхвърлиха всички обвинявания  срещу солиста им.

Самият Дамиано Давид съобщи, че не е използвал кокаин.

" Групата изрично отхвърля обвиняванията в приложимост на опиати, а артистът, за който става дума  ще се подложи непринудено на тест  за опиати след завръщането си вкъщи ", се споделя в прессъобщение на уредника на " Евровизия " EBU.

Групата и нейният солист, както и управлението на италианската делегация, са  настояли пробата да бъде изработен неотложно,  но уредниците на състезанието не са имали опция да провеждат сходна процедура.

По думите на Maneskin,  една от чашите  на масата е била  счупена  и  Дамиано е събирал частите . От EBU удостоверяват, че на мястото е имало стъкла. Организаторите изследват видеоматериалите, като дават обещание да дават спомагателна информация.

Не се оповестява дали спечелилите в състезанието са застрашени от дисквалификация при положение, че обвиняванията бъдат доказани.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР